Novi proizvodni segment: Dremel alat za kućne ljubimce

 
 
 

Kontakti


Kristina Šperanda Ferenc
Telefon: +385 1 295-80-47

 

29-03-2018 | Vesti o proizvodima

Isecite svom psu nokte bezbedno, brzo i lako

  • Bolja zaštita: nežno i kontrolisano turpijanje noktiju vašeg psa
  • Manje buke: tih motor za lagodnu negu noktiju kod kuće
  • Jednostavno rukovanje: mali, lagan i bežičan alat za skraćivanje noktiju jednim potezom

Sami skratite nokte svom psu bezbedno, brzo i jednostavno – to je sada moguće zahvaljujući Dremel alatu za kućne ljubimce. Za ovaj alat, Dremel koristi prednosti inovativne tehnologije preciznih alata za naročito sigurnu i lagodnu negu noktiju vaših pasa kod kuće. Sa ovim alatom nokti mogu kontrolisano da se isturpijaju do željene dužine. Na alat je montiran priključak koji omogućava zaštitu tokom turpijanja, tako što bezbedno ograđuje brusni disk i rotirajuće delove. Dodatno postavljena zaštitna kapica omogućava bolju kontrolu i postavljanje šape: sa uglom od 45 stepeni ovaj alat je jedini na svetskom tržištu koji prati prirodan oblik psećeg nokta. To značajno umanjuje rizik od prekomernog skraćivanja ili ozleđivanja psećeg nokta. U poređenju sa grickalicama za nokte, ovaj alat seče nokte mnogo nežnije, ravnomernije i sa glatkim završetkom. Lakše je i za nokte od psa i za osetljiv drveni pod ili tepihe. Povrh toga, providna zaštitna kapica skuplja prašinu od noktiju i čuva da se ne zakači dlaka – jednostavno bezbedno i čisto.

Lagodna nega noktiju kod kuće bez stresa

Dremel alat za kućne ljubimce ima tih motor koji čini da sečenje noktiju bude ugodno i bez stresa kako za pse tako i za vlasnike. Postupak je prilagođen za osetljive pseće uši i sprečava strah i nervozu. Gladak rezultat vas takođe spašava od odlaska do veterinara ili frizera - time štedite vaše vreme i novac, kao i strpljenje vašeg psa. Uz pomoć ovog alata vlasnici pasa mogu da brinu o noktima svojih pasa kod kuće – u opuštenom i bliskom okruženju.

Olakšana briga o noktima

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i maloj težini od samo 270 grama, Dremelov alat za kućne ljubimce lepo prijanja vašoj ruci. To znači da vlasnici pasa mogu lako i bez puno truda da iseku sve nokte jednim potezom. Jednostavnim podešavanjem brzine možete da podesite brzinu u dva koraka – tako dobijate nežno, a još moćnije podešavanje, baš kakvo je potrebno vašem psu i njegovim noktima. Dremel alat za kućne ljubimce je bežičan i radi sa četiri alkalne AA baterije koje se ne mogu puniti.

Dremelov alat za kućne ljubimce će biti dostupan u maloprodaji od juna 2018.godine.

Specifikacije Dremelov alat za kućne ljubimce
Nazivna brzina
7000 – 18,000 o/min
Težina
270 g
Baterije 4 x AA
Obim isporuke Alat uklj.brusni priključak sa zaštitnom kapicom, 4 brusna diska i priručnik. Dodani diskovi su dostupni u pakovanjima od 10 komada.

Grupa Bosch je vodeći dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 400.500 saradnika širom sveta (od 31. decembra 2017. godine). Prema preliminarnim podacima, kompanija je ostvarila promet od 78 milijardi evra u 2017. godini. Delatnost kompanije podeljena je u četiri poslovna sektora: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, i Energy and Building Technology. Bosch kao jedna od vodećih kompanija za Internet stvari nudi inovativna rešenja za pametne domove, pametne gradove, povezanu mobilnost i povezanu industriju. Bosch primenjuje svoju stručnost u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i sopstvenom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rešenja iz više domena. Strateški cilj Bosch Grupe je da otkriva tehnologije za povezan život i da poboljšava kvalitet života inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je "Tehnologija za život". Bosch Grupa se sastoji od firme Robert Bosch GmbH i oko 450 filijala i regionalnih društava u oko 60 zemalja. Ako tu ubrojimo i prodajne i servisne partnere, Bosch globalna mreža proizvodnje, inženjeringa i prodaje pokriva skoro sve zemlje na svetu. Osnova za budući rast kompanije je njena inovativnost. Bosch zapošljava otprilike 62.500 saradnika u sektoru za istraživanje i razvoj na više od 125 lokacija širom sveta.

Firmu je 1886. u Štutgartu osnovao Robert Bosch (1861-1942) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i elektroniku". Zahvaljujući posebnoj strukturi vlasništva firme Robert Bosch GmbH, koja joj obezbeđuje preduzetničku slobodu, kompanija može da planira dugoročno i da investira u značajne projekte za budućnost. Ukupno 92% udela u firmi Robert Bosch GmbH u vlasništvu je fondacije Robert Bosch Stiftung GmbH. Većinsko pravo glasa ima industrijsko povereničko društvo Robert Bosch Industrietreuhand KG koje izvršava sve preduzetničke funkcije. Ostatak poslovnog udela je u vlasništvu porodice Bosch i društva Robert Bosch GmbH.

Dodatne informacije se mogu dobiti na adresi:

www.bosch.com

www.bosch-press.com

twitter.com/BoschPresse