Novi proizvodni segment: Dremel alat za kućne ljubimce

29-03-2018 | Vesti o proizvodima

Isecite svom psu nokte bezbedno, brzo i lako

• Bolja zaštita: nežno i kontrolisano turpijanje noktiju vašeg psa
  • Manje buke: tih motor za lagodnu negu noktiju kod kuće
  • Jednostavno rukovanje: mali, lagan i bežičan alat za skraćivanje noktiju jednim potezom

Sami skratite nokte svom psu bezbedno, brzo i jednostavno – to je sada moguće zahvaljujući Dremel alatu za kućne ljubimce. Za ovaj alat, Dremel koristi prednosti inovativne tehnologije preciznih alata za naročito sigurnu i lagodnu negu noktiju vaših pasa kod kuće. Sa ovim alatom nokti mogu kontrolisano da se isturpijaju do željene dužine. Na alat je montiran priključak koji omogućava zaštitu tokom turpijanja, tako što bezbedno ograđuje brusni disk i rotirajuće delove. Dodatno postavljena zaštitna kapica omogućava bolju kontrolu i postavljanje šape: sa uglom od 45 stepeni ovaj alat je jedini na svetskom tržištu koji prati prirodan oblik psećeg nokta. To značajno umanjuje rizik od prekomernog skraćivanja ili ozleđivanja psećeg nokta. U poređenju sa grickalicama za nokte, ovaj alat seče nokte mnogo nežnije, ravnomernije i sa glatkim završetkom. Lakše je i za nokte od psa i za osetljiv drveni pod ili tepihe. Povrh toga, providna zaštitna kapica skuplja prašinu od noktiju i čuva da se ne zakači dlaka – jednostavno bezbedno i čisto.

Lagodna nega noktiju kod kuće bez stresa

Dremel alat za kućne ljubimce ima tih motor koji čini da sečenje noktiju bude ugodno i bez stresa kako za pse tako i za vlasnike. Postupak je prilagođen za osetljive pseće uši i sprečava strah i nervozu. Gladak rezultat vas takođe spašava od odlaska do veterinara ili frizera - time štedite vaše vreme i novac, kao i strpljenje vašeg psa. Uz pomoć ovog alata vlasnici pasa mogu da brinu o noktima svojih pasa kod kuće – u opuštenom i bliskom okruženju.

Olakšana briga o noktima

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i maloj težini od samo 270 grama, Dremelov alat za kućne ljubimce lepo prijanja vašoj ruci. To znači da vlasnici pasa mogu lako i bez puno truda da iseku sve nokte jednim potezom. Jednostavnim podešavanjem brzine možete da podesite brzinu u dva koraka – tako dobijate nežno, a još moćnije podešavanje, baš kakvo je potrebno vašem psu i njegovim noktima. Dremel alat za kućne ljubimce je bežičan i radi sa četiri alkalne AA baterije koje se ne mogu puniti.

Dremelov alat za kućne ljubimce će biti dostupan u maloprodaji od juna 2018.godine.

Specifikacije Dremelov alat za kućne ljubimce
Nazivna brzina
7000 – 18,000 o/min
Težina
270 g
Baterije 4 x AA
Obim isporuke Alat uklj.brusni priključak sa zaštitnom kapicom, 4 brusna diska i priručnik. Dodani diskovi su dostupni u pakovanjima od 10 komada.