Dajte Vašim umetničkim delima nov i poseban izgled: Olovka za lepak Gluey iz Bosch-a

 
 
 

Kontakti


Kristina Šperanda Ferenc
Telefon: +385 1 295-80-47

 

30-05-2018 | Srbija | Vesti o proizvodima

Pogodan alat za svaki projekat

  • U sekundi lepi razne vrste materijala
  • Koristi mini štapiće sa lepkom u raznim bojama
  • Pet svetlucavih modela različitih boja, od “Evergreen” zelene do “Cupcake pink” roze boje

Olovka za lepak Gluey iz Bosch-a se izdvaja već na prvi pogled. Savršeno prijanja Vašoj ruci kao veliki marker, zbog čega izgleda posebno atraktivno. Pet modela u bojama “Evergreen”, “Lagoon blue”, “Smoky grey”, “Cupcake Pink” i “Marshmallow” će osvežiti Vaša umetnička dela i daće im atraktivan izgled.

Olovka lepi papir, tekstil, plastiku, karton, drvo, kamen, staklo, kožu i za razliku od klasičnog univerzalnog lepka, uopšte se ne zaustavlja na nejednakim površinama. Sve što spoji, zalepi se nakon nekoliko sekundi – bez potrebe za čekanjem da se osuši ili stavljanjem tereta. Da bi u tome uspeo, Gluey ima mini nastavke sa lepkom: dostupan asortiman obuhvata providan, obojen i lepak sa šljokicama.

1001 projekat, od čestitki do torbica – svaka kreacija će biti posebna

Gluey je idealna za spontane ideje, a u isto vreme i za projekte koji zahtevaju više vremena: personalizujte čestitke kristalima, dugmadi, trakom, oslikajte knjige sećanja školjkama ili ulaznicama, prilagodite pakovanje za poklon samom događaju, zalepite ukrase od savijenog papira ili mozaike od perli i staklenih kamenčića – Gluey može sve to i još mnogo više. Osnovne popravke se mogu izvršiti na brzinu. Olovka za lepak Gluey lepi polomljene ili oštećene drvene igračke, pocepane kanape i kopče od tekstila i na obući.

Gluey je takođe u toku sa najnovijim trendovima: na primer, dugmad, limenke, četke može pretvoriti u dekorativne slike i skulpture. Nema granica kreativnosti.

Upali, zagrej, zalepi!

Gluey je veoma lak za korišćenje: upalite ga pritiskom na dugme na kraju olovke za lepak i stavite štapić sa lepkom po Vašem izboru u odeljak na prednjem delu drške. Zeleno LED svetlo pokazuje kada je spremna za korišćenje: ako treperi, znači da se još zagreva, a kada samo svetli Gluey je spremna – to traje najviše jedan minut. Tada se lepak jednostavno potisne napred pomoću klizača i tako se može meriti precizno i kontrolisano. Gluey napajaju dva akumulatora sa kojima se može obrađivati sa 60 nastavaka. Zeleno LED svetlo takođe pokazuje koliko je napunjena. Svetlo počinje intenzivno da treperi onda kada treba dopuniti baterije. Da biste ih izvadili, samo odvrtite Gluey kao penkalo. Zatim vratite baterije, zavrtite olovku i spremna je za ponovno korišćenje – rad sa lepkom nikad nije bio lakši.

Gluey će biti dostupna od juna 2018.

Gluey
Alat uključuje USB punjač, dva akumulatora, 20 mini štapića sa lepkom
  • 8 providnih
  • 7 u boji
  • 5 sa šljokicama

Štapići sa lepkom su dostupni iz Bosch asortimana u setovima od 70 komada

Grupa Bosch je vodeći dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 400.500 saradnika širom sveta (od 31. decembra 2017. godine). Prema preliminarnim podacima, kompanija je ostvarila promet od 78 milijardi evra u 2017. godini. Delatnost kompanije podeljena je u četiri poslovna sektora: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, i Energy and Building Technology. Bosch kao jedna od vodećih kompanija za Internet stvari nudi inovativna rešenja za pametne domove, pametne gradove, povezanu mobilnost i povezanu industriju. Bosch primenjuje svoju stručnost u tehnologiji senzora, softveru i uslugama, kao i sopstvenom oblaku za internet stvari da bi svojim korisnicima iz jednog izvora pružao povezana rešenja iz više domena. Strateški cilj Bosch Grupe je da otkriva tehnologije za povezan život i da poboljšava kvalitet života inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama. Ukratko, Bosch stvara tehnologiju koja je "Tehnologija za život". Bosch Grupa se sastoji od firme Robert Bosch GmbH i oko 450 filijala i regionalnih društava u oko 60 zemalja. Ako tu ubrojimo i prodajne i servisne partnere, Bosch globalna mreža proizvodnje, inženjeringa i prodaje pokriva skoro sve zemlje na svetu. Osnova za budući rast kompanije je njena inovativnost. Bosch zapošljava otprilike 62.500 saradnika u sektoru za istraživanje i razvoj na više od 125 lokacija širom sveta.

Firmu je 1886. u Štutgartu osnovao Robert Bosch (1861-1942) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i elektroniku". Zahvaljujući posebnoj strukturi vlasništva firme Robert Bosch GmbH, koja joj obezbeđuje preduzetničku slobodu, kompanija može da planira dugoročno i da investira u značajne projekte za budućnost. Ukupno 92% udela u firmi Robert Bosch GmbH u vlasništvu je fondacije Robert Bosch Stiftung GmbH. Većinsko pravo glasa ima industrijsko povereničko društvo Robert Bosch Industrietreuhand KG koje izvršava sve preduzetničke funkcije. Ostatak poslovnog udela je u vlasništvu porodice Bosch i društva Robert Bosch GmbH.

Dodatne informacije se mogu dobiti na adresi:

www.bosch.com

www.bosch-press.com

twitter.com/BoschPresse