Dajte Vašim umetničkim delima nov i poseban izgled: Olovka za lepak Gluey iz Bosch-a

30-05-2018 | Srbija | Vesti o proizvodima

Pogodan alat za svaki projekat

• U sekundi lepi razne vrste materijala
  • Koristi mini štapiće sa lepkom u raznim bojama
  • Pet svetlucavih modela različitih boja, od “Evergreen” zelene do “Cupcake pink” roze boje

Olovka za lepak Gluey iz Bosch-a se izdvaja već na prvi pogled. Savršeno prijanja Vašoj ruci kao veliki marker, zbog čega izgleda posebno atraktivno. Pet modela u bojama “Evergreen”, “Lagoon blue”, “Smoky grey”, “Cupcake Pink” i “Marshmallow” će osvežiti Vaša umetnička dela i daće im atraktivan izgled.

Olovka lepi papir, tekstil, plastiku, karton, drvo, kamen, staklo, kožu i za razliku od klasičnog univerzalnog lepka, uopšte se ne zaustavlja na nejednakim površinama. Sve što spoji, zalepi se nakon nekoliko sekundi – bez potrebe za čekanjem da se osuši ili stavljanjem tereta. Da bi u tome uspeo, Gluey ima mini nastavke sa lepkom: dostupan asortiman obuhvata providan, obojen i lepak sa šljokicama.

1001 projekat, od čestitki do torbica – svaka kreacija će biti posebna

Gluey je idealna za spontane ideje, a u isto vreme i za projekte koji zahtevaju više vremena: personalizujte čestitke kristalima, dugmadi, trakom, oslikajte knjige sećanja školjkama ili ulaznicama, prilagodite pakovanje za poklon samom događaju, zalepite ukrase od savijenog papira ili mozaike od perli i staklenih kamenčića – Gluey može sve to i još mnogo više. Osnovne popravke se mogu izvršiti na brzinu. Olovka za lepak Gluey lepi polomljene ili oštećene drvene igračke, pocepane kanape i kopče od tekstila i na obući.

Gluey je takođe u toku sa najnovijim trendovima: na primer, dugmad, limenke, četke može pretvoriti u dekorativne slike i skulpture. Nema granica kreativnosti.

Upali, zagrej, zalepi!

Gluey je veoma lak za korišćenje: upalite ga pritiskom na dugme na kraju olovke za lepak i stavite štapić sa lepkom po Vašem izboru u odeljak na prednjem delu drške. Zeleno LED svetlo pokazuje kada je spremna za korišćenje: ako treperi, znači da se još zagreva, a kada samo svetli Gluey je spremna – to traje najviše jedan minut. Tada se lepak jednostavno potisne napred pomoću klizača i tako se može meriti precizno i kontrolisano. Gluey napajaju dva akumulatora sa kojima se može obrađivati sa 60 nastavaka. Zeleno LED svetlo takođe pokazuje koliko je napunjena. Svetlo počinje intenzivno da treperi onda kada treba dopuniti baterije. Da biste ih izvadili, samo odvrtite Gluey kao penkalo. Zatim vratite baterije, zavrtite olovku i spremna je za ponovno korišćenje – rad sa lepkom nikad nije bio lakši.

Gluey će biti dostupna od juna 2018.

Gluey
Alat uključuje USB punjač, dva akumulatora, 20 mini štapića sa lepkom