Često u pozadini, ali uvek nezamenljiva

Ovaj Flash video plejer zahteva Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bezbedna, praktična, bez zastoja:

Boschova tehnologija se može naći širom sveta

Niko se neće iznenaditi kada čuje da Bosch tehnologija čini vožnju sigurnom, čistom i ekonomičnom u skoro svakom vozilu. Naime, Bosch je jedan od najvećih svetskih dobavljača u automobilskom sektoru. Mnogim ljudima ime Bosch zvuči poznato kada se pomenu električne bušilice ili frižideri.

Međutim, korisna i visokotehnološka Bosch rešenja garantuju bezbednost i udobnost na manje upadljivim mestima. Evo nekoliko primera: mašine sa rešenjima za pogon i upravljanje koje je obezbedio Boschov ogranak Bosch Rexroth pune tegle džema koje završavaju na našem stolu za doručak ili štampaju dnevne novine. Bosch tehnologija pakovanja omogućava aseptično i čisto punjenje mnogih farmaceutskih proizvoda i hrane.

Efikasni Bosch sistemi za grejanje greju prostorije i vodu u mnogim domaćinstvima. Na velikim manifestacijama i u zgradama, vrhunska Bosch tehnologija za sigurnost i upravljanje zgradama stvara posebnu atmosferu i štiti posetioce.

Tu spada i veliki broj ekoloških Bosch proizvoda, kao što su reduktori za vetroturbine, solarne ćelije i moduli ili automobilska tehnika koja štedi gorivo – mali doprinos kompanije očuvanju fosilnih goriva.

A kao što gornji primer pokazuje, Bosch tehnika je sinonim za bezbednost i manifestacije bez zastoja na mnogim poznatim mestima i dobro poznatim događanjima. Često u pozadini - ali uvek nezamenljiva.