Naše marke

Bosch grupacija je međunarodno vodeće preduzeće za tehnologiju i usluge i raščlanjuje se na četiri sektora preduzeća Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods i Energy and Building Technology. Cilj Bosch grupacije je to da svojim proizvodima i uslugama poboljša kvalitet života ljudi inovativnim rešenjima koja donose korist. Pored marke Bosch grupacija Bosch vodi druge marke, koje su specijalizovane za individualne potrebe klijenata. Koje specijalne marke Bosch grupacije daju podršku Vašoj svakodnevnici videćete u sledećem pregledu.

Tradicionalna marka Beissbarth osnovana je 1899. godine u Minhenu, proizvodi precizne merne uređaje za proizvođače automobila i njihove ovlašćene servise. Pored osnovnih kompetencija za merenje voznog mehanizma i proveru kočnica / staze za testiranje Beissbarth takođe nudi uređaje za montažu guma, mašine za balansiranje točkova, uređaje za servis klima i dizalice.

Beissbarth

Bosch Car servisna mreža je zastupljena u 150 zemalja sa otprilike 13.000 servisnih radionica. Kao servisna radionica za sve automobilske marke eksperti Bosch Car servisa savlađuju moderne tehnologije za vozila i brinu za to da Vaše vozilo funkcioniše. Odatle naše obećanje Vama glasi – „Činimo sve za Vaš automobil“.

Bosch Car Service

Bosch Diesel Center

Bosch Diesel Center je provajder za stručno servisiranje za radionice, vozne parkove i privatne klijente, koji nudi profesionalna rešenja za dijagnoze, popravke i održavanje svih Bosch dizel sistema za ubrizgavanje i komponenti. Bosch Diesel Center mreža danas postoji u celom svetu uz otprilike 3400 franšiza i izuzetnom reputacijom kao centar savršenstva za sve aspekte popravki i održavanja dizel motora.

Bosch Diesel Center

Međunarodno aktivna marka CST/berger je sinonim za konstantno pouzdano merenje. Proizvodi su na najmodernijem nivou tehnike u pogledu robusnosti, a konstruisani su i testirani za ekstremno okruženje.

CST/berger

CoremanNet je rešenje industrijskog softvera za strukturiran, transparentan i jednostavan povratak polovnih delova i sirovina.

CoremanNet na taj način omogućuje reciklažu delova vozila širom Evrope i na taj način formira osnovu za ophođenje prema životnoj sredini koje čuva resurse.

CoremanNet

Međunarodna marka Dremel nudi alat, know-how i community. Sintagmom za "life and home solutions" Dremel nudi proizvode visokog kvaliteta, koji su jednostavni za korišćenje, lagani, kompaktni, precizni i brzi.

Dremel

Dynacord je jedan od vodećih proizvođača audio sistema u Evropi. Katalog proizvoda uključuje zvučnike, pojačala, obradu digitalnog signala i miksete. Dynacord proizvodi su premium izbor za mobilne audio aplikacije, kao i koncertno ozvučenje i fiksne instalacije.

Dynacord

Electro-Voice proizvodi profesionalne audio proizvode najbolje u klasi koji uključuju zvučnike, mikrofone i elektroniku. Rešenja se koriste širom sveta od stadijuma do verskih ustanova i obuhvataju prenosive i montirane zvučne aplikacije.

Electro-Voice

Međunarodno aktivna marka sledi cilj da postane jedna od najinovativnijih i prvi izbor ponuđača u sektoru sečenja/brušenja. Pretenduje se da se svakoga dana izađe u susret očekivanjima klijenta pomoću inovativnih proizvoda i visoke kompetencije u proizvodnji, jakih partnera i pouzdanog i otvorenog mentaliteta kada je u pitanju servis.

Freud

Marka HC-Cargo je “Vaš specijalista za automobilske delove”. U više od 85 zemalja HC-Cargo direktno ovlašćenim servisima nudi obimnu paletu proizvoda po ceni povoljnih automobilskih električnih rezervnih delova preko modernog veb šopa.

HC-Cargo

U SAD-u osnovana marka OTC od 1925. godine razvila se u globalnu marku sa proizvodima visokog kvaliteta, počevši od opreme za dijagnostiku na vozilima pa sve do alata visokog učinka za ovlašćene servise.

OTC

RTS se nalazi na vodećem mestu po pitanju emitovanja i proizvodnih komunikacionih sistema preko 40 godina i održava stalnu poziciju u industriji uz proizvode koji kombinuju funkcije razmišljanja unapred i već poznatu pouzdanost.

RTS

Marka Robinair, koja je zastupljena širom sveta, je vodeća na rastućem tržištu servisa za klime. Robinair se odlikuje konstantnim inovacijama kod uređaja za servis klima i raspolaže širokim asortimanom.

Robinair

Marka koja deluje širom sveta sia Abrasives je sinonim za tehnološko vođstvo, proizvodnu kompetenciju, inovativna rešenja u brušenju i profesionalni konsalting u moderno opremljenim obrazovnim centrima ili direktno kod klijenta.

Sia Abrasives

Unipoint je jedan od najvećih svetskih proizvođača startera, generatora, regulatora temperature i metlica brisača. Unipoint nudi izuzetnu podršku klijentu, konkurentne cene i efikasnu marketinšku podršku zar OEM/OES i klijente na sekundarnom tržištu. Mi predstavljamo „Jedinstveni kvalitet – jedinstvenu vrednost – Unipoint“.

Unipoint

Marka Zexel spada u vodeće OE isporučioce konvencionalnih dizel sistema visokog kvaliteta na području Azije.

Zexel