Zašto Bosch

Oblikujte sutrašnjicu sveta

Budućnost nudi mnogo prilika. Budite među prvima koji će ih iskoristiti.

Oblikujte sutrašnjicu sveta

Strastveni ste po pitanju najnovijih trendova i uvek vodite računa o globalnim megatrendovima i tehničkim razvojima? Dok drugi tek treba da integrišu Internet stvari i veštačku inteligenciju u svoje poslovanje, Vi već razmišljate o tome šta sledi?

Sa nama ste samo na korak od pretvaranja vaših budućih vizija u stvarnost: više od 130 godina radimo na tehnologiji budućnosti.

Kao rezultat toga, naši saradnici se neprekidno bave izazovima u postojećim oblastima, a mi im nudimo priliku da aktivno učestvuju i pomognu nam da oblikujemo budućnost. Globalni razvoji – kao što je digitalizacija – stvaraju nove industrije koje nude potencijal za nove tehnologije i rešenja. Rešenja koja ćemo uskoro kreirati.

Naš uticaj i inovativnost su utemeljeni u našoj ekonomskoj nezavisnosti, kao i u našoj globalnoj mreži koja obuhvata mnoštvo različitih talenata i ideja.

Možete iskoristiti priliku da profitirate od stručnjaka i najboljih savetnika i zaista postanete kreator sopstvene vizije budućnosti zajedno sa našim saradnicima širom sveta.

Oblikujte sutrašnjicu sveta
Od godine

2020.

naši automobili će automatizovano voziti po magistralama i auto-putevima. Zbog toga 2.500 inženjera radi na razvoju sistema za pomoć vozačima širom sveta.

Podelite ovo na: