Zašto Bosch

Postignite ravnotežu u svom životu

Mi ćemo Vas u tome podržati.

Postignite ravnotežu u svom životu

Da li ste ikada videli mobilni telefon koji radi bez punjenja? Nismo ni mi. I nikada nismo videli da ljudi mogu da daju sve od sebe ako su posvećeni samo poslu.

Kod nas se život ne svodi samo na posao. Podržavamo Vas u pronalaženju zdrave ravnoteže između poslovnih obaveza i privatnog života i imamo razumevanje za stvari o kojima vodite računa: bilo da se radi o vremenu koje želite da posvetite deci ili brizi o roditeljima. Bilo da je to hobi, aktivnost u okviru zajednice, put u inostranstvo ili dodatno obrazovanje – zajedno ćemo naći savršen način koji odgovara Vašim životnim navikama. A pošto verujemo da se ideje rađaju bilo gde i da rezultati vrede više od samog fizičkog prisustva, nudimo vam fleksibilne modele rada, uključujući rad od kuće, deljenje posla, skraćeno radno vreme i još mnogo toga.

Istovremeno, pružamo mogućnost pronalaženja odgovarajuće ravnoteže u okviru naše kompanije. Zbog toga nudimo razne aktivnosti za slobodno vreme i priliku da upoznate ostale saradnike za savršeno provedenu pauzu.

Postignite ravnotežu u svom životu

Klizno radno vreme – pogodno za sve

Sa kliznim radnim vremenom, izbor je Vaš: možete, na primer, početi kasnije i završiti kasnije ili poraniti jedan sat da biste ranije otišli. Ako morate da radite prekovremeno, te sate možete iskoristiti onda kada su vam potrebni. Na taj način, lične obaveze se jednostavno mogu uklopiti u radni dan.

Za radno mesto u inostranstvu

Prihvatanje radnog mesta u inostranstvu ne bi trebalo da Vas odvoji od Vaše porodice ili da ometa karijeru vašeg partnera. Zato pokušavamo da pronađemo odgovarajući posao za Vašu drugu polovinu u Vašem novom domu – u kompaniji Bosch ili kod nekog od naših saradnika. U proteklih nekoliko godina, olakšali smo selidbu u inostranstvo za oko 40 parova kod kojih su oba supružnika zaposlena. Takođe, Vaša porodica će dobiti podršku da preduzme ovaj korak putem putovanja radi upoznavanja, kurseva jezika ili dodatnih obuka.

Sportovi: od aerobika do odbojke

Održavajte formu zajedno sa saradnicima tako što ćete igrati fudbal i tenis ili se uključiti u aktivnosti kao što je trening izdržljivosti. Ključna tačka našeg rekreativnog kalendara su godišnje sportske igre. Možete da demonstrirate svoju sposobnost u više od deset disciplina i sklopite prijateljstva sa saradnicima širom zemlje.

Podelite ovo na: