Zašto Bosch

Pronađite svoje mesto

Znate na koji način možete da radite najbolje. Nudimo Vam potrebne uslove.

Pronađite svoje mesto

Da li ste ikada iskusili kako Vaše radno okruženje može da utiče na kvalitet Vašeg rada? I da mesto na kome se u potpunosti osećate udobno dovodi do najboljih rezultata?

Verujemo da je inovaciji potrebno dovoljno prostora, inspirativnih kolega i raznovrsno okruženje. Zahvaljujući veličini naše kompanije, našoj internacionalnosti, mnoštvu različitih poslovnih oblasti i naprednoj opremi, definitivno ćete pronaći radno okruženje koje Vam savršeno odgovara.

Nudimo Vam slobodu da biste otkrili šta Vam odgovara: otkrijte našu energičnu i eksperimentalnu atmosferu start-up preduzeća ili pronađite svoje mesto unutar stabilne glavne korporativne strukture. Zadovoljite svoju radoznalost tako što ćete raditi na novim tehnologijama koje se tiču Internet stvari ili automobilskog sektora, ili iskažite svoje talente razvijanjem novih, kreativnih marketinških strategija. Ili potražite nove sjajne saradnike u sektoru ljudskih resursa – sa nama Vam je na raspolaganju veliki broj poslovnih oblasti koje možete da otkrijete.

Naravno, želimo da izgradimo dugotrajan, uspešan poslovni odnos sa Vama. Zbog toga Vam prvenstveno nudimo pravednu i transparentnu platu i brinemo o Vašoj finansijskoj zaštiti do trenutka dok ne odete u penziju.

Pridružite nam se i iskoristite mnoge mogućnosti koje kao svetska kompanija možemo da Vam ponudimo.

Pronađite svoje mesto

razvijena ili start-up preduzeća

Bosch nudi 4 poslovne jedinice i više od 20 funkcionalnih oblasti – od start-up preduzeća do korporativnih struktura.

globalno ili lokalno

Oko 440 filijala i regionalnih kompanija u otprilike 60 zemalja.

različiti timovi

Više od 150 nacionalnosti, žena i muškaraca različite starosti i veština, radi za kompaniju Bosch.

Odlazak u inostranstvo sa kompanijom Bosch

Kada se zaposleni u kompaniji Bosch sele u drugu državu, oni nisu prepušteni sami sebi. Dozvolite nam da Vam pokažemo na koji način pružamo podršku pre, tokom i nakon Vašeg zaduženja. Naš sistem podrške:

Pre nego što odete

Sa Vama diskutujemo o uslovima i svim organizacionim pitanjima koja su važna za Vaš boravak u inostranstvu i dajemo Vam šansu da steknete uvid na putovanju upoznavanja sa zemljom Vašeg domaćina. Kursevi jezika, interkulturalna obuka i uvodni seminari će Vam pomoći da startujete na odgovarajući način. Takođe, mi ćemo pomoći Vama i Vašoj porodici da se preselite.

Tokom Vašeg boravka

Iskusni rukovodilac će Vas podržati kao mentor tokom Vašeg boravka. Takođe Vam pomažemo da se integrišete što pre pomoću mera kao što su specijalne radionice. Zaista živimo u korporativnoj kulturi na svakoj od naših lokacija širom sveta. To znači da ćete se bilo gde osećati kao kod kuće.

Prilikom povratka

Takođe ćemo podržati Vas i Vašu porodicu kada se vratite u matičnu zemlju. Pomažemo Vam da isplanirate svoje preseljenje i da se brzo ponovo naviknete pomoću, na primer, seminara za ponovnu integraciju. Vaš mentor će Vam takođe sa zadovoljstvom pomoći u ovoj fazi.

Bosch karijere

Oblasti rada

Pretvorite svoje ideje u korisne tehnologije. Bilo da se radi o oblastima rešenja za mobilnost, robe široke potrošnje, industrijske tehnologije ili energetske i građevinske tehnologije — sa nama ćete imati šansu da poboljšate kvalitet života širom sveta.

Podelite ovo na: