Smanjeno trenje i zagrevanje: Bosch “HSS PointTeQ” burgija za metal

07-12-2017 | Srbija | Vesti o proizvodima

Brzo bušenje u metalu zahvaljujući novom dizajnu

• Samo-centrirajuća „PointTeQ“ spiralna burgija omogućava jednostavno i brzo bušenje
  • Spirala presvučena slojem oksida obezbeđuje smanjeno trenje i brzo izbacivanje opiljaka
  • Usled većih brzina bušenja smanjeno je habanje i povećana dugotrajnost

Sa Bosch “HSS PointTeQ” spiralnom burgijom za metal, profesionalci kao što su instalateri, električari, bravari, mašinski inženjeri i mehaničari mogu doći do svojih rezultata veoma brzo. Samo-centrirajući vrh sprečava klizanje spiralne burgije po radnom delu i obezbeđuje lako i jednostavno bušenje. Ovo dovodi do bržeg bušenja u metalu, kada se vrši poređenje sa ostalim spiralnim burgijama iz ovog segmenta. Bez obzira da li želite da napravite rupu za šrafove ili pop nitne, otvor za kablove ili cevi: Sve poslove u metalu sa ručnim električnim bušilicama se mogu izvršiti veoma lako i veoma brzo.

Povećana produktivnost kao i dugotrajnost zahvaljujući smanjenom habanju

Brz odvod opiljaka kod Bosch “HSS PointTeQ” spiralne burgije smanjuje trenje materijala. Zbog toga se vrh manje zagreva kada se poredi sa ostalim spiralnim burgijama iz ovog segmenta. Spiralna burgija se ne istupi tako brzo i smanjeno je habanje – što povećava produktivnost i dugotrajnost pri radu sa metalom. Takođe, spirala je presvučena slojem oksida što smanjuje trenje i samim tim ubrzava izbacivanje opiljaka, što čini bušenje lakšim i ubrzava kompletan proces.

Nova Bosch “HSS PointTeQ” spiralna burgija je dostupna kod naših distributera – pojedinačno ili u setu, u prečnicima od 1 do 20 mm.