Olakšava sečenje grana, tankih i debelih: Bosch EasyPrune akumulatorske makaze

05-03-2018 | Srbija | Vesti o proizvodima

Tehnologija za pojačanje snage kada vam je potrebno

• Sečenje bez napora: Seče grane prečnika do 25 milimetara
  • Sečenje pre svega: Precizno seče svaki materijal, od vlaknastog do punog
  • Alat koji se ne zaustavlja: Do 450 sečenja jednim punjenjem akumulatora

Zahvaljujući svojoj tehnologiji za sečenje, Bosch Easy Prune akumulatorske makaze još više olakšavaju poslove u bašti. Bilo da orezujete cveće, skraćujete ogradu ili sečete grmove, žbunje ili voćnjake, Easy Prune vam omogućava da sečete bez napora jednom rukom. Tamo gde su granice običnih makaza, Easy Prune tehnologija tek počinje: bez napora seče grane prečnika do 25 milimetara i sa njihovih 490 grama možete ih udobno držati u ruci.

Asistencija za potpunu kontrolu - evo kako funkcioniše:

Sečenje različitih debljina i struktura ne zahteva isti utrošak snage. Tu nastupa Bosch: Ukoliko snaga potrebna za sečenje pređe postavljenu granicu, elektronska asistencija se automatski pokreće. Opruga se aktivira i počinje da se pomera tako da se gornje i donje ručke kreću jedna prema drugoj. Kada završite sa sečenjem grane, spojnica će osloboditi oprugu i sečiva će se ponovo otvoriti. Da bi kontrola nad sečenjem uvek bila sigurna, uređaj seče samo kada su ručke spojene, kao što bi bile na običnim makazama. Takodje, izbor između tri različita podešavanja vam omogućava da podesite snagu prema posebnim potrebama. Rezultat je takav da, koliko god da sečete, nećete zamoriti ruku jer Easy Prune olakšava sečenje svih vrsta grana, tankih ili debelih.

Isečena, ne slomljena: pravi rezultat

Zahvaljujući svom sistemu sečenja, pri kome sečiva klize jedno uz drugo, Easy Prune garantuje glatko i čisto sečenje svih struktura, od uvelih lala do gustih žbunova. Sistem omogućava ravnomerno sečenje bez potrebe za pauzom, samo udaljite alat i pomerite ga tamo gde želite da nastavite sečenje. Time se sečenje stavlja u prvi plan. Easy Prune sečiva su napravljena od nerđajućeg čelika. Gornje sečivo može da se zameni za tren oka: jednostavno izvadite staro sečivo, stavite novo, zategnite vijak koristeći šestougli ključ koji ćete dobiti i gotovo!

Jednim punjenjem akumulatora Easy Prune može da preseče grane debele do 25 milimetara 450 puta. Kada se akumulator potpuno isprazni, može se ponovo napuniti Mikro USB punjačem. Indikator prikazuje proces punjenja i tako vam pomaže da pratite za koliko vremena možete ponovo da koristite alat.

Specifikacije*
Easy Prune
Napon/Kapacitet akomulatora 3.6 V/1.5 Ah
Maksimalni prečnik sečenja/Kapacitet 25 mm/450 sečenja