Ovaj Flash video plejer zahteva Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Odgovornost stvara poverenje

Duh Roberta Boscha - i danas oblikuje kompaniju.

Inovacije


Fascinantno istraživanje u Boschu

Korporativno istraživanje

Temelji Bosch inovacija leže u korporativnom sektoru za istraživanje i napredno inženjerstvo. Naši saradnici širom sveta rade na vrhunskim razvojnim projektima vođeni našom vizijom.


Tehnologije, materijali i sistemi budućnosti

Sektori istraživanja

Bosch je jedno od najvećih pogonskih postrojenja na svetu za tehnologiju i razvoj. Visokotehnološki proizvodi koji se ovde oblikuju sežu od efikasnih automobilskih delova i električnih alata za pakovanje do sistema za navigaciju i nadzor.


Ideje za budućnost

Patenti

Svakog se sata u Boschu razvijaju novi patenti koji čine da naši proizvodi budu efikasniji, lakši za upotrebu, bezbedniji i ekološki podobniji.


Održivi razvoj


Mnogo više od čisto ekonomskih faktora

Odgovornost

Korporativna društvena odgovornost ili održivost za nas znače da strategija naše kompanije ne uzima u obzir samo ekonomske, već i ekološke i socijalne faktore.


Poštovanje zakonskih propisa

Usklađenost

U sklopu vrednosti „Pouzdanost, verodostojnost i zakonitost“, kompanija Bosch je beskompromisno posvećena poštovanju zakona. Da bismo naglasili značaj ovog principa, ukratko smo saželi osnovne stavove svih glavnih zakonskih i internih propisa kompanije.


Vrednosti

Naše vrednosti: prihvatiti promene i kontinuitet

Vrednosti

Bosch je oduvek bila kompanija koju pokreću vrednosti. Mnoge naše vrednosti potiču od našeg osnivača, Roberta Boscha. Naše vrednost izražavaju naš pristup vođenju poslovanja.