Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji
Proizvodi i usluge

Kod kuće

Savršena tehnologija za Vašu kuću i baštu.

Kod kuće
Košenje travnjaka i oblikovanje ivica — obavljajte sve brzo i bezbedno sa kompanijom Bosch.

Baštenski alat

Bez obzira da li oduvek imate talenat za baštovanstvo, uz baštenski alat kompanije Bosch izgledaće kao da imate. Vešto oblikujte žive ograde i grmlje, bez napora obrežite nepravilne ivice travnjaka i brzo i sigurno odrežite jake grane i lišće. Napravite baštu svojih snova uz naš široki asortiman inovativnih alata i pribora — i pri tom se zabavite.

Pametno, efikasno i lako za rad — grejanje sa Bosch termotehnikom

Grejanje i topla voda

Pametno i efikasno: prilagođena Bosch rešenja za klimatizaciju prostorija i toplu vodu odlikuje najsavremenija tehnologija, povezanost, lakoća korišćenja i atraktivan dizajn.

Svoje sveobuhvatno znanje kompanija Bosch koristi da obezbedi prava rešenja, bilo u kondenzacionoj tehnologiji, solarnim sistemima, toplotnim pumpama ili kombinovanoj toplotnoj i električnoj energiji.

Frižider, mašina za pranje ili aparat za kafu — Bosch kućni aparati svakodnevno čine život nešto lakšim.

Kućni aparati

Mi u Bosch kućnim aparatima smo posvećeni pružanju inteligentnih, pouzdanih i praktičnih rešenja sa ciljem da korisnicima olakšamo svakodnevni život.

Naša ambicija je da stvorimo tehnologiju koja uvek služi svrsi: aparate koji pružaju podršku korisnicima kad god je to potrebno i pritom se savršeno uklapaju u dom.

Za udoban i kontrolisan rad: električni alati za oblast „uradi sam“ iz kompanije Bosch

Električni alati za „uradi sam“ entuzijaste

Sa pravim električnim alatima, „uradi sam“ je dvostruko prijatnije. Sa kompanijom Bosch nemate samo više mogućnosti, već ćete raditi i mnogo preciznije, fleksibilnije, sigurnije i produktivnije. Naše alate karakteriše impresivan kvalitet, vrhunsko rukovanje i najsavremenija tehnologija. Šta god da želite da napravite, Vi to možete da uradite uz Bosch.

Stupite u kontakt sa kompanijom Bosch

Radujemo se Vašem upitu.

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovarajte sa nama!

Imate pitanja ili preporuku? Stupite u kontakt sa nama. Dostupni smo od 8.00 do 17.00 tokom radnih dana.