Proizvodi i usluge

Mobilnost

Bosch povezuje sveobuhvatnu stručnost u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama da bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.

Uz veliku tehničku stručnost, Bosch razvija pametna rešenja za mobilnost u oblastima hardvera, softvera i usluga.

Internet portal o rešenjima za mobilnost

Internet portal kompanije Bosch o rešenjima za mobilnost predstavlja najvažnije teme iz oblasti umrežene mobilnosti, autonomnosti, pogonskog bloka i elektrifikacije. Saznajte više o našim proizvodima i uslugama, kako za vozila, tako i za transportne sisteme.

Bosch pruža visoko kvalitetne rezervne delove.

Auto delovi i dodatna oprema

Bosch održava Vašu mobilnost.

Bosch rezervni delovi su kvalitetni i pouzdani, izrađeni po inovativnim tehnologijama. Najsavremeniji svetlosni i kočioni sistemi, dugotrajni akumulatori, brisači, starteri i filteri – Bosch nudi kvalitetne rezervne delove koji čine vožnju bezbednijom i udobnijom.

Bosch servis za sve proizvođače – širom sveta

Bosch Car Service

Bosch servis za sve proizvođače – širom sveta.

U više od 17.000 Bosch ovlašćenih auto-servisa, vozači dobijaju usluge prvoklasnog servisa sa stručnim znanjem i rezervne auto delove kvaliteta prve ugradnje. Od mehanike do elektronike – naši stručnjaci sprovode najsavremenije ispitne procedure.

Tehničke obuke

Tehničke obuke

Profesionalne tehničke obuke servisera motornih vozila koje nudi kompanija Bosch daju idealnu osnovu za auto-servise koji se suočavaju sa novim izazovima.

Svet Bosch radionica nudi dijagnostički softver i hardver, obuke i partnerske programe za servise.

Svet radionica

Kompanija Bosch nudi dijagnostički softver i hardver, obuke i partnerske programe za servise. Uz najnoviju tehnologiju ispitivanja, Bosch pomaže servisima da efikasnije, bezbednije i brže postavljaju dijagnozu. Mi obezbeđujemo da naša prvoklasna kompetencija za automobile i naše znanje budu dostupni svim servisima.

Stupite u kontakt sa kompanijom Bosch

Stupite u kontakt sa kompanijom Bosch

Radujemo se Vašem upitu.
Telefon

Pošaljite nam poruku