Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji
Proizvodi i usluge

Mobilnost

Bosch objedinjuje sveobuhvatnu stručnost u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama kako bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.

Uz veliku tehničku stručnost, Bosch razvija pametna rešenja za mobilnost u oblastima hardvera, softvera i usluga.

Bosch Mobility

Bosch Mobility predstavlja spoj najistaknutijih delove iz oblasti povezane mobilnosti, automatizovane mobilnosti, sistema pogonskih agregata i elektrifikovane mobilnosti. Saznajte više o našim proizvodima i uslugama, ne samo za putničke automobile, već i za komercijalna vozila, dvotočkaše, aplikacije van autoputa i brodski i železnički transport.

Bosch pruža visoko kvalitetne rezervne delove.

Mobility Aftermarket

Bosch održava Vašu mobilnost.

Nudimo široki asortiman rezervnih delova za nezavisno tržište i servise – od novih i zamenskih delova do rešenja za popravke – kao i opremu za servise, poput softvera i hardvera za dijagnostiku. Sa obukama za servisiranje i partnerskim programima za servisne radionice, Bosch nudi kompetenciju i znanje servisnim tehničarima širom sveta. Tako servisi mogu efikasnije, bezbednije i brže da testiraju i vrše popravke.

Bosch servis za sve proizvođače – širom sveta

Bosch Car Service

Bosch servis za sve proizvođače – širom sveta.

U više od 16.000 Bosch ovlašćenih auto-servisa, vozači dobijaju usluge prvoklasnog servisa sa stručnim znanjem i rezervne auto delove kvaliteta prve ugradnje. Od mehanike do elektronike – naši stručnjaci rade sa najsavremenijom tehnologijom testiranja.

Tehničke obuke

Tehničke obuke

Profesionalne tehničke obuke servisera motornih vozila koje nudi kompanija Bosch daju idealnu osnovu za auto-servise koji se suočavaju sa novim izazovima.

Stupite u kontakt sa kompanijom Bosch

Radujemo se Vašem upitu.

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovarajte sa nama!

Imate pitanja ili preporuku? Stupite u kontakt sa nama. Dostupni smo od 8.00 do 17.00 tokom radnih dana.