Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji
Proizvodi i usluge

Mobilnost

Bosch povezuje sveobuhvatnu stručnost u tehnologiji vozila sa hardverom, softverom i uslugama da bi ponudio kompletna rešenja za mobilnost.

Mobilnost
Uz veliku tehničku stručnost, Bosch razvija pametna rešenja za mobilnost u oblastima hardvera, softvera i usluga.

Internet portal o rešenjima za mobilnost

Internet portal kompanije Bosch o rešenjima za mobilnost predstavlja najvažnije teme iz oblasti umrežene mobilnosti, autonomnosti, pogonskog bloka i elektrifikacije. Saznajte više o našim proizvodima i uslugama, kako za vozila, tako i za transportne sisteme.

Bosch pruža visoko kvalitetne rezervne delove.

Bosch Automotive Aftermarket

Bosch održava Vašu mobilnost.

Bosch nudi široki asortiman rezervnih delova za nezavisno tržište i servise – od novih i zamenskih delova do rešenja za popravke – kao i opremu za servise, kao što su softver i hardver za dijagnostiku. Sa kursevima za obuku za servisiranje i partnerskim programima za servisne radionice, Bosch nudi kompetenciju i znanje servisnim tehničarima širom sveta. Tako servisi mogu efikasnije, bezbednije i brže da testiraju i vrše popravke.

Bosch servis za sve proizvođače – širom sveta

Bosch Car Service

Bosch servis za sve proizvođače – širom sveta.

U više od 16.000 Bosch ovlašćenih auto-servisa, vozači dobijaju usluge prvoklasnog servisa sa stručnim znanjem i rezervne auto delove kvaliteta prve ugradnje. Od mehanike do elektronike – naši stručnjaci sprovode najsavremenije ispitne procedure.

Tehničke obuke

Tehničke obuke

Profesionalne tehničke obuke servisera motornih vozila koje nudi kompanija Bosch daju idealnu osnovu za auto-servise koji se suočavaju sa novim izazovima.

Stupite u kontakt sa kompanijom Bosch

Radujemo se Vašem upitu.

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovarajte sa nama!

Imate pitanja ili preporuku? Stupite u kontakt sa nama. Dostupni smo od 8.00 do 17.00 tokom radnih dana.