Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji

Vaš rast i razvoj

Hajde da rastemo zajedno. Da rastemo sa bezbroj uloga, pozicija i mogućnosti. Work #LikeABosch

Saradnik pozira ispred vitrine pune kapa sa natpisima u vezi sa kompanijom Bosch, kao što je Work #LikeABosch.

U kompaniji Bosch ćete evoluirati.

Proveli smo preko 130 godina u oblikovanju novih tržišta i tehnologija. Kao što smo i sami naučili da menjamo, rastemo i kreiramo, isto možete i vi — zato što razvoj ne poznaje granice.

Zainteresovani smo da se razvijete „u celini“, a ne samo od „9 do 5“, zato što se u životu uvek radi o ravnoteži. Nudimo veliku podršku za vaš profesionalni i lični razvoj tokom radnog vremena i širok spektar svima dostupnih besplatnih kurseva obuke koje finansira kompanija. U našem Bosch centru za obuku imamo sve opcije koje su potrebne za vodeću obuku u industriji, koja je dostupna svim zaposlenim, od „veštačke inteligencije“ i „razmene ideja“ do „Saradnje“. Učenje bilo kada i bilo gde je podržano besplatnim licencama za onlajn kurseve koje vode svetski renomirane institucije. I kao vrhunac: ako je potrebno, takođe pružamo finansijsku podršku za formalno obrazovanje i vas i vaše porodice.

Na našem korporativnom univerzitetu možete da naučite o budućim tehnologijama, inovativnim praksama i liderskim veštinama koje će vam pomoći da evoluirate i pronađete svoje mesto u kompaniji Bosch. Učićete u praktičnom, profesionalnom, akademskom okruženju od stručnjaka iz celog Bosch sveta i svetske industrije. Ovo školovanje bi moglo da ima oblik upravljačkih programa za magistarske studije, nacionalnih i međunarodnih seminara, konferencija i večernjih prezentacija, kao i foruma za međunarodni prenos znanja — ali svaki od njih je usredsređen na vas i vaš sopstveni put otkrića.

Naše poslovanje je globalno, zato nam je potreban poverljiv, globalni, spoljni tim. Imamo uspeha u slanju zaposlenih širom sveta već preko 100 godina, sa kompletnom uslužnom podrškom za vas i vašu porodicu. Pobrinućemo se da vi i vaša porodica budete dobro pripremljeni sa putovanjima za upoznavanje, učenjem jezika i interkulturalnom obukom. Kada dođete u novu zemlju, bićemo tu pored vas; nudimo ličnu podršku, pomoć pri onboardingu i lokalno mentorstvo. Tu je čak i pomoć za blagovremeno planiranje vašeg povratka i podrška za reintegraciju kada se vratite kući.

Kompanija ima prošlost, a posao budućnost.

Budućnost možemo da oblikujemo sa na našoj zajedničkoj istoriji. Robert Bosch je u Štutgartu 1886. godine osnovao „Radionicu za preciznu mehaniku i elektrotehniku“. Taj događaj je inicirao našu globalnu organizaciju. Oblikujemo se inovacijama i društvenom odgovornošću od samog početka. Nastavljamo sa ponovnim inoviranjem i modeliranjem našeg poslovanja, ali kameni temeljci ostaju isti.

U kompaniji Bosch ćete pronaći svoje mesto

Naša kompanija je globalna, postoje mnogi načini rada kao i oblasti za istraživanje. Bez obzira da li težite globalnoj korporativnoj kulturi ili imate preduzetnički duh, vrećama za sedenje ili salama za sastanke, da li ste formalni ili fleksibilni, da li želite da se razvijate po vertikali ili horizontali — bićemo uz vas.

Rastite sa Bosch-om — na prvi pogled

Dobar poslodavac sa iskustvom i istorijom

Veliki broj mogućnosti obuke

Razvoj budućih kompetencija

Veliki broj karijera u okviru jedne kompanije

Međunarodni zadaci i saradnja

Profesionalni razvoj talenata

Raznolika grupa u vazduhu drži šalove sa natpisom “Join the Team”. Jedna osoba maše publici prema grupi.

Work #LikeABosch — Prijavi se odmah!

Podelite ovo na: