Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji

Započnite svoju karijeru

Bez obzira na to čemu težite — u kompaniji Bosch ćete pronaći veliki broj mogućnosti za odličan početak profesionalne karijere.

Dva saradnika sede na jednom stolu i kucaju se šoljama na kojima je odštampan pozdrav dodirivanjem pesnicama.

Započnite svoju karijeru

Kod nas možete pronaći mogućnost za dobar start. Kompanija Bosch je raznovrsnija i internacionalnija od skoro svake druge kompanije. U našim filijalama i regionalnim kompanijama širom sveta, čekaju Vas motivacioni izazovi i izvanredna perspektiva.

Započnite svoju karijeru u kompaniji Bosch kao diplomac ili student​

Iskoristite priliku da otkrijete Bosch tokom ili nakon vaših studija i otkrijete sami šta je za Vas najbolje. Mi ćemo Vas podržati na samom početku Vaše buduće karijere.

Za studente i diplomce

Za studente i diplomce

Postavite temelj sutrašnjice.

Možda ne znate kako, ali jedno je sigurno: želite da oblikujete budućnost svojim idejama. U kompaniji Bosch već imate šansu da ostvarite temeljan uvid u različite poslovne oblasti tokom i nakon završenih studija. Pridružite nam se kao praktikant i ostvarite velike inovacije sa nama.

Kako se prijaviti u kompaniji Bosch?

Imate pitanja u vezi sa prijavom za praksu? U nastavku ćete naći odgovore na često postavljana pitanja.

Da. Kako je Robert Bosch d.o.o. deo internacionalne kompanije, zvanični jezik je engleski, stoga i prijave koje šaljete treba da budu na engleskom jeziku.

Na sajtu Infostud objavljujemo sve oglase, te tamo možete pronaći i oglase za praksu.

Okvirno dva meseca.

Kompanija kontaktira samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Motivaciono pismo nije obavezno, međutim može biti veoma korisan alat za dodatno oslikavanje vaše motivacije.

Naravno, jer svako radno iskustvo je pokazatelj angažovanosti i inicijative.

Potrebna Vam je podrška tokom prijave?

Naši programi za učenike

Da li ponekad poželite da radite nešto praktično dok sedite u školi i učite? Pa, zašto to i ne uradite? U kompaniji Bosch Vam nudimo mogućnost da postanete deo velikih inovacija i preduzmete prve korake ka Vašoj budućoj karijeri.

Učenje zanata

Učenje zanata

Kompanija Bosch je poznata širom sveta po svojim fascinantnim tehnologijama za život — zahvaljujući svojim profesionalcima. Zato svake godine kvalifikujemo učenike obrazovnih profila Industrijski mehaničar i Tehničar mehatronike. Kod nas ćete dobiti interesantne zadatke i perspektive. Zašto ne postanete jedan od preko 6.000 mladih talenata širom sveta?

Kako se prijaviti u kompaniji Bosch?

Imate pitanja vezana za prijavu kao učenik? U nastavku ćete naći odgovore na često postavljana pitanja.

Program dualnog obrazovanja sa praksom u kompaniji traje dve školske godine.

Da bi neko postao deo programa dualnog obrazovanja u kompaniji Bosch, za početak treba da upiše jedan od obrazovnih profila u dualnom obrazovanju (Industrijski Mehaničar i Električar) u Tehničkoj školi ,,Milenko Verkić Neša’’ u Pećincima. Na samom početku školovanja, intervjuišu se učenici koji žele da budu deo našeg programa učenja kroz rad, a najbolji učenici dobijaju mogućnost da pristupe našem programu dualnog obrazovanja.

Procenu razvijenosti tehničkih kvalifikacija stečenih u prvoj godini obrazovanja, razgovor o motivaciji za učestvovanje u programu dualnog obrazovanja i procenu socijalnih kompetencija.

Organizovan prevoz od škole do fabrike, stipendija, obezbeđen topli obrok za period koji učenici provedu u fabrici, učenje na vrhunskoj pedagoško-didaktičkoj opremi, različite vannastavne aktivnosti… I najvažnije, mogućnost zaposlenja nakon završene prakse i uspešno položenog završnog ispita.

Kakve ljude tražimo

Vaša ličnost je naša prednost. Tražimo ljude koji su radoznali i kreativni, koji dovode u pitanje ustaljene stvari i koji žele da se suoče sa novim izazovima. Ljude koji uživaju u različitom radnom okruženju i dele vrednosti po kojima ponosno živimo u Bosch-u. Zajedno rastemo, uživamo u svom poslu i inspirišemo jedni druge. Priključite se i osetite razliku. Work #LikeABosch

Ekonomski i društveni značaj različitosti je važniji nego ikada ranije. Posebno u industrijama orijentisanim na budućnost, potrebno nam je više žena koje će se angažovati i oblikovati digitalnu transformaciju.

Filiz Albrecht, član upravnog odbora i direktor odnosa sa industrijama kompanije Robert Bosch GmbH
Raznolika grupa u vazduhu drži šalove sa natpisom “Join the Team”. Jedna osoba maše publici prema grupi.

Work #LikeABosch — Prijavi se odmah!

Podelite ovo na: