Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji
Proizvodi i usluge

Industrija i trgovina

Bosch nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i trgovinu.

Velike termoelektrane iz kompanije Bosch u fabrici

Termoelektrane i sistemska rešenja

Pametno i efikasno — kompanija Bosch Vam nudi individualna rešenja za procese grejanja, parnog grejanja i decentralizovanog upravljanja energijom.

Nudimo savršeno prilagođena i visoko efikasna sistemska rešenja za komercijalnu i industrijsku primenu — bilo da se radi o industrijskim kotlovima ili sistemima za rekuperaciju toplote.

Za više informacija iz domena industrijskih kotlovskih postrojenja, obratite se našem partneru Kazantrade Solution d.o.o, čije kontakt podatke možete pronaći na ovom linku, odabirom Srbije u listi zemalja.

Bosch rotaciona bušilica

Električni ručni alati za profesionalce

Kompanija Bosch razvija inovativne, visoko kvalitetne električne alate koji garantuju profesionalne rezultate u svim oblastima zanatstva. Naši alati su pouzdani, moćni i robusni, ispunjavaju najviše zahteve i olakšavaju rad. Bosch bežični alati se ističu svojim dugim vekom trajanja, visokim performansama i dugotrajnim radom.

Asortiman proizvoda sigurnosnih sistema kompanije Bosch: npr. video nadzor, protivprovalni sistemi, detekcija požara, glasovni sistemi za evakuaciju, kao i sistemi za kontrolu pristupa i upravljanje

Rešenja za bezbednost

Naš cilj je zaštita života, zgrada i imovine. Portfolio proizvoda nam uključuje: video nadzor, protivprovalne sisteme, detekciju požara, glasovne sisteme za evakuacije, kao i sisteme za kontrolu pristupa i upravljanje. Profesionalni audio i konferencijski sistemi za glasovnu komunikaciju, zvuk i muziku kompletiraju naš asortiman.

Stupite u kontakt sa kompanijom Bosch

Radujemo se Vašem upitu.

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovarajte sa nama!

Imate pitanja ili preporuku? Stupite u kontakt sa nama. Dostupni smo od 8.00 do 17.00 tokom radnih dana.