Proizvodi i usluge

Industrija i trgovina

Bosch nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i trgovinu.

Velike termoelektrane iz kompanije Bosch u fabrici

Termoelektrane i sistemska rešenja

Pametno i efikasno — kompanija Bosch Vam nudi individualna rešenja za procese grejanja, parno grejanje i decenralizovano upravljanje energijom.

Kompanija Bosch nudi savršeno prilagođena i visoko efikasna sistemska rešenja za komercijalnu i industrijsku primenu — bilo da se radi o industrijskim kotlovima, CHP postrojenjima, klima uređajima ili sistemima za rekuperaciju toplote.

Mašina za pakovanje iz kompanije Bosch

Tehnologija pakovanja

Bosch Packaging Technology je jedan od vodećih dobavljača procesa i tehnologije pakovanja. Na više od 30 lokacija u više od 15 zemalja širom sveta, visoko kvalifikovana radna snaga razvija i proizvodi kompletna rešenja za farmaceutsku, prehrambenu i konditorsku industriju. Od standardnih rešenja do kompletnih linija i integrisanih sistema, razvijamo opremu u skladu sa našim sloganom „Tehnologija za život“.

Bosch rotaciona bušilica

Električni ručni alati za profesionalce

Kompanija Bosch razvija inovativne, visoko kvalitetne električne alate koji garantuju profesionalne rezultate u svim oblastima zanatstva. Naši alati su pouzdani, moćni i robusni, ispunjavaju najviše zahteve i olakšavaju rad. Naši Bosch bežični alati se ističu svojim dugim vekom trajanja, visokim performansama i dugotrajnom radu.

Asortiman proizvoda sigurnosnih sistema kompanije Bosch: npr. video nadzor, protivprovalni sistemi, detekcija požara, glasovni sistemi za evakuaciju, kao i sistemi za kontrolu pristupa i upravljanje

Rešenja za bezbednost

Naš cilj je zaštita života, zgrada i imovine. Naš portfolio proizvoda uključuje: video nadzor, protivprovalne sisteme, detekciju požara, glasovne sisteme za evakuacije, kao i sisteme za kontrolu pristupa i upravljanje. Profesionalni audio i konferencijski sistemi za glasovnu komunikaciju, zvuk i muziku kompletiraju naš asortiman.

Panorama grada u blizini mora

Softverska rešenja

Način na koji internet menja svet nudi odlične prilike za mnoge sektore kao što su proizvodnja, mobilnost, upravljanje energijom i još mnogo toga. Softver i servisne platforme kompanije Bosch pružaju čvrstu osnovu za instaliranje i upravljanje prilagođenim rešenjima. Saznajte kako softverska rešenja kompanije Bosch pomažu kompanijama da unaprede način na koji posluju i dođu do novih kanala za prihode i novih proizvoda.

Stupite u kontakt sa kompanijom Bosch

Stupite u kontakt sa kompanijom Bosch

Radujemo se Vašem upitu.
Telefon

Pošaljite nam poruku