Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji
Proizvodi i usluge

Industrija i trgovina

Bosch nudi inovativne proizvode i usluge za industriju i trgovinu.

Industrija i trgovina
Velike termoelektrane iz kompanije Bosch u fabrici

Termoelektrane i sistemska rešenja

Pametno i efikasno — kompanija Bosch Vam nudi individualna rešenja za procese grejanja, parno grejanje i decenralizovano upravljanje energijom.

Kompanija Bosch nudi savršeno prilagođena i visoko efikasna sistemska rešenja za komercijalnu i industrijsku primenu — bilo da se radi o industrijskim kotlovima, CHP postrojenjima, klima uređajima ili sistemima za rekuperaciju toplote.

Bosch rotaciona bušilica

Električni ručni alati za profesionalce

Kompanija Bosch razvija inovativne, visoko kvalitetne električne alate koji garantuju profesionalne rezultate u svim oblastima zanatstva. Naši alati su pouzdani, moćni i robusni, ispunjavaju najviše zahteve i olakšavaju rad. Naši Bosch bežični alati se ističu svojim dugim vekom trajanja, visokim performansama i dugotrajnom radu.

Asortiman proizvoda sigurnosnih sistema kompanije Bosch: npr. video nadzor, protivprovalni sistemi, detekcija požara, glasovni sistemi za evakuaciju, kao i sistemi za kontrolu pristupa i upravljanje

Rešenja za bezbednost

Naš cilj je zaštita života, zgrada i imovine. Naš portfolio proizvoda uključuje: video nadzor, protivprovalne sisteme, detekciju požara, glasovne sisteme za evakuacije, kao i sisteme za kontrolu pristupa i upravljanje. Profesionalni audio i konferencijski sistemi za glasovnu komunikaciju, zvuk i muziku kompletiraju naš asortiman.

Panorama grada u blizini mora

Softverska rešenja

Način na koji internet menja svet nudi odlične prilike za mnoge sektore kao što su proizvodnja, mobilnost, upravljanje energijom i još mnogo toga. Softver i servisne platforme kompanije Bosch pružaju čvrstu osnovu za instaliranje i upravljanje prilagođenim rešenjima. Saznajte kako softverska rešenja kompanije Bosch pomažu kompanijama da unaprede način na koji posluju i dođu do novih kanala za prihode i novih proizvoda.

Stupite u kontakt sa kompanijom Bosch

Radujemo se Vašem upitu.

Telefon

Pošaljite nam poruku

Razgovaraj sa nama!

Imaš li pitanja ili preporuke? Stupi sa nama u kontakt. Dostupni smo od 8:00 do 17:00 tokom radnih dana.