Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji

Work #LikeABosch

Na ovoj stranici možeš da saznaš sve što te zanima o radu u kompaniji Bosch u Srbiji!

Dva saradnika sede na jednom stolu ispred svojih monitora u parnoj programerskoj situaciji i kucaju se šoljama.

Work #LikeABosch

Stalo nam je. Do naših kolega, posla koji obavljamo i naše okoline. Naše obećanje saradnicima je čvrsto kao stena: zajedno rastemo, uživamo u svom poslu i inspirišemo jedni druge. Priključi nam se!

Šta znači Work #LikeABosch?

Saznaj kako da rasteš, uživaš i budeš inspirisan/a u kompaniji Bosch.

Za koga je Work #LikeABosch?

Kakvu god karijeru da imaš na umu, sigurni smo da za sebe možeš da pronađeš odgovarajuću poziciju kod nas. Istraži ih, bilo da si iskusan stručnjak, osoba na početku karijere, student ili učenik srednje škole.

Zajedno možemo da postignemo više

Za profesionalce

Bosch je mesto na kojem tvoje iskustvo ima budućnost. Bez obzira na to da li se radi o IoT, e-mobilnosti ili održivoj gradnji — u kompaniji Bosch ćeš biti deo inovativnih rešenja koja teže da poboljšaju kvalitet života. Nudimo ti širok spektar oblasti rada širom sveta i atraktivne modele radnog vremena, kao i podršku koja ti je neophodna kako bi unapredio/la svoje znanje.

Započni svoju karijeru

Za studente i diplomce

Postavi temelj sutrašnjice. Možda ne znaš kako, ali jedno je sigurno: želiš da oblikuješ budućnost svojim idejama. U kompaniji Bosch i tokom i nakon završenih studija imaš šansu da se upoznaš sa različitim oblastima poslovanja. Pridruži nam se kao praktikant i radi na inovacijima zajedno sa nama!

Pretvori svoju strast u stvarne inovacije

Za učenike

Na putu do izvanredne budućnosti. Planiraš da već u srednjoj školi napraviš svoje prve poslovne korake? U kompaniji Bosch ti nudimo da se oprobaš u brojnim oblastima rada i kreiraš putanju za razvoj karijere. Takođe, obezbeđujemo ti individualne mogućnosti da svoju strast pretvoriš u stvarne inovacije. Iskoristi ih i postani deo našeg programa dualnog obrazovanja!

Raznolika grupa u vazduhu drži šalove sa natpisom “Join the Team”. Jedna osoba maše publici prema grupi.

Work #LikeABosch — Prijavi se odmah!

Podelite ovo na: