Dobro došli u Bosch

Grow. Enjoy. Inspire. Dobro došli u Bosch.

Bosch karijera u Srbiji

Hajde da budemo izuzetni.

Automobili se kreću autonomno, mašine međusobno komuniciraju, a domovi postaju pametniji. U kompaniji Bosch, mi pretvaramo ove vizije u stvarnost da bismo poboljšali kvalitet života za ljude širom sveta.
Započnite nešto veliko i postanite deo naprednih mislilaca sa kojima možete da kreirate nešto značajno: Tehnologiju za život.

Naš svet je ceo svet

Bosch je globalni brend. Naši proizvodi i rešenja se koriste na svakom kontinentu. Na taj način možemo da se prilagodimo lokalnim potrebama — ne gubeći iz vida širu sliku. Postanite deo naše internacionalne mreže i iskoristite različite mogućnosti globalnog poslovanja.

Pronađite svoje mesto u kompaniji Bosch

Pronađite svoje mesto

Pretvorite svoje ideje u korisne tehnologije. Bilo da se radi o oblastima rešenja za mobilnost, robe široke potrošnje, industrijske tehnologije ili energetske i građevinske tehnologije — sa nama ćete imati šansu da poboljšate kvalitet života širom sveta.

Evo za šta se zalažemo

Za šta se zalažemo

Zašto raditi za kompaniju Bosch? Evo zašto! Pridružite nam se u pretvaranju vizija budućnosti u smislenu tehnologiju koja je „Tehnologija za život“.

Prilagođeni programi, različite perspektive

Ne znamo kakvu karijeru imate na umu. Ali znamo da možete da pronađete odgovarajuću mogućnost za zaposlenje kod nas.

Zajedno možemo da postignemo više

Za profesionalce

Mesto na kome Vaše iskustvo ima budućnost. Bez obzira da li se radi o Internetu stvari, e-mobilnosti ili održivoj izgradnji — u kompaniji Bosch ćete biti deo inovativnih rešenja koja teže da poboljšaju kvalitet čovekovog života. Nudimo Vam širok spektar oblasti rada širom sveta i atraktivne modele radnog vremena, a pružamo Vam i svu podršku koja Vam je neophodna da biste unapredili svoje znanje.

Započnite svoju karijeru

Za studente i diplomce

Postavite temelj sutrašnjice. Možda ne znate kako, ali jedno je sigurno: želite da oblikujete budućnost svojim idejama. U kompaniji Bosch već imate šansu da ostvarite temeljan uvid u različite poslovne oblasti tokom i nakon završenih studija. Pridružite nam se kao praktikant i ostvarite velike inovacije sa nama.

Pretvorite svoju strast u stvarne inovacije

Za učenike

Na putu do izvanredne budućnosti. Napravićete svoje prve konkretne planove u vezi sa svojom profesionalnom budućnošću? U kompaniji Bosch Vam nudimo veliki broj radnih oblasti i putanja za razvoj karijere — i obezbeđujemo individualne mogućnosti kako bismo Vam omogućili da svoju strast pretvorite u prave inovacije. Zašto ih ne isprobate tokom stažiranja, ili ne započnete učenje zanata kod nas nakon što završite školu?

Podelite ovo na: