Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji

Work #LikeABosch

Bosch karijera u Srbiji

Dva saradnika sede na jednom stolu ispred svojih monitora u parnoj programerskoj situaciji i kucaju se šoljama.

Work #LikeABosch

Nama u kompaniji Bosch je stalo. Do vas, našeg posla i naše okoline. Naše obećanje partnerima je čvrsto kao stena: zajedno rastemo, uživamo u svom poslu i inspirišemo jedni druge. Priključite se i osetite razliku.

Šta znači Work #LikeABosch

Saznajte kako da rastete, uživate i inspirišete se sa kompanijom Bosch.

Šta znači Work #LikeABosch

Ne znamo kakvu karijeru imate na umu, ali znamo da možete da pronađete odgovarajuću mogućnost za zaposlenje kod nas.

Zajedno možemo da postignemo više

Za profesionalce

Mesto na kome Vaše iskustvo ima budućnost. Bez obzira da li se radi o Internetu stvari, e-mobilnosti ili održivoj gradnji — u kompaniji Bosch ćete biti deo inovativnih rešenja koja teže da poboljšaju kvalitet života. Nudimo vam širok spektar oblasti rada širom sveta i atraktivne modele radnog vremena, a pružamo vam i svu podršku koja vam je neophodna kako biste unapredili svoje znanje.

Započnite svoju karijeru

Za studente i diplomce

Postavite temelj sutrašnjice. Možda ne znate kako, ali jedno je sigurno: želite da oblikujete budućnost svojim idejama. U kompaniji Bosch već imate šansu da ostvarite temeljan uvid u različite poslovne oblasti tokom i nakon završenih studija. Pridružite nam se kao praktikant i ostvarite velike inovacije sa nama.

Pretvorite svoju strast u stvarne inovacije

Za učenike

Na putu do izvanredne budućnosti. Napravićete svoje prve konkretne planove u vezi sa svojom profesionalnom budućnošću? U kompaniji Bosch Vam nudimo veliki broj radnih oblasti i putanja za razvoj karijere — i obezbeđujemo individualne mogućnosti kako bismo Vam omogućili da svoju strast pretvorite u prave inovacije. Zašto ih ne isprobate tokom stažiranja, ili ne započnete učenje zanata kod nas nakon što završite školu?

Šon sedi za radnim stolom u kancelariji.

Work #LikeABosch — Prijavite se odmah

Podelite ovo na: