Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji

Pravno obaveštenje

Za korisnike web stranica Robert Bosch d.o.o. Serbia

© Copyright 2014

Sva prava zadržana. Tekst, slike, grafika, zvuk, animacije i video na Bosch web site-u kao i aranžman istih zaštićeni su zakonom. Zabranjeno je između ostalog umnožavanje, stavljanje u promet, menjanje i davanje trećim licima na korišćenje u komercijalne svrhe sadržaja ovog web site-a. Neki delovi Bosch web site-a sadrže slike koje su vlasništvo trećih lica.

Žigovi (trademarks)

Svi žigovi na Bosch web site-u zaštićeni su zakonom, osim u izuzetnim slučajevima kada je to naznačeno. Ovo se posebno odnosi na Bosch brendove, logo firme i ostale grafičke i tekstualne simbole firme. Grafički i tekstualni simboli i celokupan dizajn na Bosch web site-u je intelektualna svojina Robert Bosch d.o.o., Srbija.

Ograničenje odgovornosti

Robert Bosch d.o.o. ne može garantovati za tačnost podataka na web site-u iako je uložen maksimalan trud kako bi podaci bili tačni. Robert Bosch d.o.o. se ovim odriče svoje odgovornosti za svaku štetu nastalu direktnim ili indirektnim korišćenjem web site-a, osim u slučaju namere ili krajnje nepažnje.

Licenca

Intelektualna svojina sadržana na Bosch web site-u (npr. patenti, žigovi i autorska dela) je zaštićena. Bosch ne daje licencu za korišćenje bilo koje intelektualne svojine Boscha ili trećih lica sadržane na web site-u.