Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji

Saradnja i liderstvo

Hajde da inspirišemo jedni druge. Inspirišite bolju sadašnjost i budućnost ostajući verni svojim vrednostima i stvaranju budućnosti. Work #LikeABosch

Raznoliki tim saradnika pozira zajedno u sali za sastanke punoj lepljivih papirića i zabavlja se.

U kompaniji Bosch cenimo vrednosti

Svako od nas je drugačiji — i to je ono što volimo. Neka vas inspiriše mesto na kome možete biti ono što jeste i obogatiti se iskustvima naše zajednice širom sveta. Saradnja, otvorenost, poštovanje i poverenje — to je Bosch.

Mi cenimo naše vrednosti. Naša kultura se zasniva na vrednostima osnivača naše kompanije Roberta Boša: uzajamno poštovanje, poštenje, otvorenost, poverenje, odgovornost i fokusiranje na rešenja. Dosledni smo onome o čemu pričamo — ponosni smo što smo deo kompanije Bosch. Ovo je više od retorike menadžmenta, mi iskreno inspirišemo jedni druge. Više od 80% naših zaposlenih se slaže sa tim u anketama.

Naš cilj je da poboljšamo život; da stvorimo bolji svet danas i za buducnost. Takva strategija ima mnogo aspekata, kao i naši zaposleni. Sa individualnostima dolaze nove ideje, a zatim i nove tehnologije. Sa tako širokom mrežom kolega iz kompanije Bosch možete da delite svoje znanje i iskustvo širom sveta, razmenjujete ideje i ucite jedni od drugih — u mrežama zaposlenih, globalnim projektima ili u slobodno vreme.

Naši alumni su takode veliki izvor podrške i inspiracije. Preko „Podrške Bosch uprave“ domacini smo neke vrste „medugeneracijske razmene i prenosa znanja“ sa našim penzionisanim starijim strucnjacima. ?Razlicitost je kljuc našeg uspeha — i cvrsto je usidrena u našu korporativnu kulturu.

Liderstvo doživljavamo na novi način. U kompaniji Bosch verujemo da svi imamo lidersku ulogu. Drugim rečima: Svi MI VODIMO Bosch. „Liderstvo“ vidimo iz tri ključne perspektive: svi zaposleni vode sebe; mnogi vode tim, projekat ili temu, a svi zajedno vodimo posao. U deset rečenica smo opisali kako rukovodimo kompanijom i kako sarađujemo kroz principe „We LEAD Bosch“. Naša vizija: svi zaposleni doprinose stručnošću i strastvenošću i prave razliku za dobrobit kompanije Bosch u skladu sa našom misijom „Tehnologija za život“. Uživamo u radu i donosimo stručnosti u organizaciju; radeći na taj način, rastemo individualno i razvijamo se kao tim; i uvek postižemo vrhunske rezultate — sa vama na umu.

U kompaniji Bosch menjate živote

Volimo naš posao — i našu okolinu. Zasnovani na dobrotvornoj fondaciji, otkrivamo tehnologiju za život, istovremeno podržavajući društvene i ekološke projekte. Ostavite trajni trag u svetu inovativnim, korisnim i pametnim rešenjima.

Inspirišite se sa Bosch-om — na prvi pogled

Dugoročne vrednosti

Različitost u praksi

Lideri koji pružaju podršku

Finansijska nezavisnost i društvena odgovornost

Jaka strategija održivosti

Pogon inovacija

Raznolika grupa u vazduhu drži šalove sa natpisom “Join the Team”. Jedna osoba maše publici prema grupi.

Work #LikeABosch — Prijavi se odmah!

Podelite ovo na: