Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji

Saradnja i liderstvo

Hajde da inspirišemo jedni druge. Inspirišite bolju sadašnjost i budućnost ostajući verni svojim vrednostima i stvaranju budućnosti. Work #LikeABosch

Raznoliki tim saradnika pozira zajedno u sali za sastanke punoj lepljivih papirića i zabavlja se.

U kompaniji Bosch cenimo vrednosti

Svako od nas je drugačiji — i to je ono što volimo. Neka vas inspiriše mesto na kome možete biti ono što jeste i obogatiti se iskustvima naše zajednice širom sveta. Saradnja, otvorenost, poštovanje i poverenje — to je Bosch.

Naše vrednosti

Mi cenimo naše vrednosti. Naša kultura se zasniva na vrednostima osnivača naše kompanije Roberta Boša: uzajamno poštovanje, poštenje, otvorenost, poverenje, odgovornost i fokusiranje na rešenja. Dosledni smo onome o čemu pričamo — ponosni smo što smo deo kompanije Bosch. Ovo je više od retorike menadžmenta, mi iskreno inspirišemo jedni druge. Više od 80% naših zaposlenih se slaže sa tim u anketama.

Naša različitost

Naš cilj je da poboljšamo život; da stvorimo bolji svet danas i za buducnost. Takva strategija ima mnogo aspekata, kao i naši zaposleni. Sa individualnostima dolaze nove ideje, a zatim i nove tehnologije. Sa tako širokom mrežom kolega iz kompanije Bosch možete da delite svoje znanje i iskustvo širom sveta, razmenjujete ideje i ucite jedni od drugih — u mrežama zaposlenih, globalnim projektima ili u slobodno vreme.

Naši alumni su takode veliki izvor podrške i inspiracije. Preko „Podrške Bosch uprave“ domacini smo neke vrste „medugeneracijske razmene i prenosa znanja“ sa našim penzionisanim starijim strucnjacima. ?Razlicitost je kljuc našeg uspeha — i cvrsto je usidrena u našu korporativnu kulturu.

Naše liderstvo

Liderstvo doživljavamo na novi način. U kompaniji Bosch verujemo da svi imamo lidersku ulogu. Drugim rečima: Svi MI VODIMO Bosch. „Liderstvo“ vidimo iz tri ključne perspektive: svi zaposleni vode sebe; mnogi vode tim, projekat ili temu, a svi zajedno vodimo posao. U deset rečenica smo opisali kako rukovodimo kompanijom i kako sarađujemo kroz principe „We LEAD Bosch“. Naša vizija: svi zaposleni doprinose stručnošću i strastvenošću i prave razliku za dobrobit kompanije Bosch u skladu sa našom misijom „Tehnologija za život“. Uživamo u radu i donosimo stručnosti u organizaciju; radeći na taj način, rastemo individualno i razvijamo se kao tim; i uvek postižemo vrhunske rezultate — sa vama na umu.

U kompaniji Bosch menjate živote

Volimo naš posao — i našu okolinu. Zasnovani na dobrotvornoj fondaciji, otkrivamo tehnologiju za život, istovremeno podržavajući društvene i ekološke projekte. Ostavite trajni trag u svetu inovativnim, korisnim i pametnim rešenjima.

Bosch postaje karbonski neutralan

Održivost u kompaniji Bosch

Održivost u kompaniji Bosch

Naš cilj je da razvijemo „tehnologiju za život“. Naša posvećenost održivosti na duge staze je duboko utkana u našu DNK. Više od 400 naših lokacija je već CO₂-neuralno, ali želimo da učinimo više da smanjimo naš uticaj na klimu. Želimo da oblikujemo klimatske promene i da detaljno ispitamo CO₂ otisak naših proizvoda, nabavke i logističkog lanca. I podržavamo svakog našeg zaposlenog na njegovom profesionalnom putu u održivi stil života.

Bosch postaje karbonski neutralan
Fondacija Robert Bosch Stiftung

Bosch Fondacija — naš temelj

Bosch Fondacija — naš temelj

Da bismo se usredsredili na svoju misiju, moramo ostati potpuno nezavisni od spoljnih pritisaka i fokusirati se na stvaranje tehnologija koje doprinose i poboljšavaju živote ljudi. Kao društvo sa ograničenom odgovornošću, ne zavisimo od tržišta akcija, a 92% akcija naše kompanije drži neprofitna fondacija Robert Bosch Foundation. Preko ove fondacije, profiti naše kompanije se ulivaju u naše društvene projekte i organizacije, u oblasti istraživanja, zdravlja, edukacije i društva. Naš uspeh čini da vidimo razlike u svetu oko nas i nadahnjuje nas da još više stvaramo, inoviramo i unapređujemo svet.

Fondacija Robert Bosch Stiftung
Kompanija Bosch u Renningenu

Tehnologija za život

Tehnologija za život

Više od 100 godina bili smo mesto za varnice, katalizatore, mislioce, pionire i ljude koji su usmereni na rešavanje problema i koji uvek traže ka novim i uzbudljivim izazovima da obogate život ljudi. Izdvajamo:

  • Jedina tehnologija automatskog parkiranja bez vozača na svetu.
  • COVID-19 brzi test za pouzdane rezultate i veću bezbednost i sigurnost za samo 39 minuta.
  • Do 2025. godine, svi elektronski proizvodi kompanije Bosch imaće ugrađenu veštačku inteligenciju.

Sa modernim, prostranim i inspirativnim radnim okruženjem, svesno podstičemo saradnju, timski rad i invativno razmišljanje. Pridružite nam se i pronaći ćeš prostor za zajedničko učenje i umrežavanje, slobodu razmišljanja i sjajan tim, gde svi zajedno radimo na poboljšanju života.

Kompanija Bosch u Renningenu

Inspirišite se sa Bosch-om — na prvi pogled

Icon jewel

Dugoročne vrednosti

Icon user-arrows-heart

Različitost u praksi

Icon watering-can

Lideri koji pružaju podršku

Icon global-entrepreneur

Finansijska nezavisnost i društvena odgovornost

Icon leaf-simple

Jaka strategija održivosti

Icon box-lightbulb

Pogon inovacija

Šon sedi za radnim stolom u kancelariji.

Work #LikeABosch — Prijavite se odmah

Podelite ovo na: