Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji
Vesti

Bosch se donacijom sadnica pridružio akciji „Zeleni Novi Beograd“

Bosch se donacijom sadnica pridružio akciji „Zeleni Novi Beograd“

U saradnji sa Gradskom opštinom Novi Beograd i JKP „Zelenilo Beograd“, naša kompanija je u Vojvođanskoj ulici zasadila 30 sadnica belog jasena.

Kao kompanija koja kontinuirano brine o održivosti i očuvanju prirode, trudimo se da podržavamo inicijative koje imaju za cilj unapređenje životne sredine i kvaliteta života lokalne zajednice. U skladu s tim, naša podrška projektu „Zeleni Novi Beograd“ predstavlja još jedan korak ka ostvarenju tih ciljeva.

Gradska opština Novi Beograd pokrenula je ovu inicijativu s namerom da unapredi urbani pejzaž kroz podizanje novih drvoreda i obnovu postojećih, kako bi stvorila zdraviju i održiviju životnu i radnu sredinu za sve nas. Kroz donaciju sredstava, Bosch je omogućio nabavku i održavanje 30 sadnica belog jasena, koje su posađene duž Vojvođanske ulice na Novom Beogradu.

Generalna direktorka naše kompanije, Jovanka Jovanović, istakla je da se uvek rado odazivamo ovakvim akcijama i da Bosch još od svojih početaka vodi računa o održivosti i odgovornosti prema društvu i životnoj sredini: „Ponosna sam što je, simbolično, baš na Svetski dan šuma Novi Beograd dobio nove sadnice koje će oplemeniti naše ulice, pročistiti vazduh i doprineti životnoj sredini. Nastavićemo da podržavamo slične ekološke inicijative koje stvaranju bolje okruženje za sve nas.“

Ona je takođe napomenula da je baš u Vojvođanskoj ulici, koja se nalazi u blizini naše centrale na Novom Beogradu, kompanija nedavno donirala i sredstva za postavljanje dva digitalna merača brzine ispred dve osnovne škole.

Zahvaljujemo se Gradskoj opštini Novi Beograd i JKP „Zelenilo Beograd“ na još jednoj saradnji i ostajemo posvećeni podržavanju ovakvih projekata i stvaranju pozitivnih promena za naše sugrađane.

Podelite ovo na:

Kontakt za medije

Aleksandra Savić
Korporativne komunikacije

Opšta pitanja o kompaniji Bosch

Više vesti