Pređi na glavni sadržaj
Bosch u Srbiji
Vesti

Digital Awards 2023: Bosch dobitnik nagrade za najbolju kampanju na radiju

Digital Awards 2023: Bosch dobitnik nagrade za najbolju kampanju na radiju

Na jubilarnoj 10. Regionalnoj konferenciji o trendovima u telekomunikacijama i medijima – DIGITAL 2023, kompanija Bosch je dobila nagradu za najbolju kampanju na radiju.

Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima nastala je 2014. godine i za cilj ima da na jednom mestu okupi tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

Kako je ove godine obeležena jubilarna 10. DIGITAL konferencija, u tu čast je pokrenuta Digital Awards dodela nagrada najboljima iz oblasti medija, telekomunikacija, marketinga, PR-a, ICT industrije i digitalnih inovacija.

U okviru ove dodele, naša reklama ’’Bosch auto-delovi’’ osvojila je nagradu u kategoriji "Najbolja kampanja na radiju". S obzirom da su koreni naše kompanije upravo u automotiv industriji, ponosni smo što je upravo ta kampanja nosilac ovog sjajnog priznanja! Nagradu je u ime kompanije primila naša koleginica Dragana Milenković, koja je odgovorna za marketing Bosch sektora za auto-delove u Srbiji i Crnoj Gori.

Bosch Award

Podelite ovo na:

Kontakt za medije

Aleksandra Savić
Korporativne komunikacije

Opšta pitanja o kompaniji Bosch

Više vesti